E-learning

Tijdschrift voor Psychotherapie is gestart met het aanbieden van geaccrediteerde nascholing bij het tijdschrift. Iedere editie van het tijdschrift bevat ten minste één artikel dat, verrijkt met toetsvragen, als online e-learningartikel beschikbaar is.

Plusabonnement

Bent u abonnee van het tijdschrift? Dan kunt u voor de introductieprijs van €99,- per jaar een plusabonnement afsluiten waarmee u 10 geaccrediteerde e-learningmodules kunt maken. Het abonnementsjaar gaat in op de dag dat u het afsluit. U kunt een keuze maken uit het reeds beschikbare aanbod of de modules van de komende edities afwachten. Iedere nieuwe tijdschrifteditie bevat in ieder geval één nieuwe e-learningmodule. De door u behaalde punten worden automatisch binnen zes weken bijgeschreven in PE-online.

Kennismakingsaanbod

Wilt u eerst ervaren hoe leuk en eenvoudig het nascholen bij Tijdschrift voor Psychotherapie is? Het is nu mogelijk om twee e-learningmodules naar keuze gratis uit te proberen. Als u de eindtoetsen bij de artikelen met goed gevolg aflegt, dan schrijven wij 2 door de NVP en FGzPt geaccrediteerde punten bij in PE-online. Ga naar psychotherapie-nascholing.nl, maak uw keuze uit de beschikbare modules en u kunt gelijk aan de slag. De door u behaalde punten worden binnen zes weken bijgeschreven in PE-online.

Meer weten?

Ga dan naar psychotherapie-nascholing.nl. U treft daar alle informatie aan. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van De Tijdstroom via info@tijdstroom.nl.